Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 166g1023kcal40g11g89.7g12g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl95g323kcal13.3g53.2g6.4g10.4g
Vehnäjauho puolikarkea 190g652kcal19.3g132.9g2.3g6.6g
Rypsiöljy 71g630kcal0g0g71.2g0g
Vehnälese 24g54kcal3.2g3.7g1.1g8.9g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 237g106kcal0.7g23.7g0.2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g95g338kcal0.3g84.5g0.8g4.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 36g132kcal6.6g3.9g7.7g10.8g
Hunaja 71g235kcal0.4g57.5g0g0g
Siirappi, tumma95g304kcal0.1g70.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g7593kcal167.8g881.4g358.8g106.2g
Valittu annoskoko1080g3796kcal83.9g440.7g179.4g53.1g
Annoskoko puolitettuna540g1898kcal42g220.4g89.7g26.6g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500