Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g344g320kcal3.4g75.7g3.4g3.4g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g37g11kcal0.3g4.1g0.1g1.1g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g299g868kcal19.1g32.3g74.8g0.6g
Liivatelehti, gelatiini11g37kcal9g0g0g0g
Valkuainen (100g)37g16kcal3.7g0.6g0g0g
Sokeri127g516kcal0g127g0g0g
Keksi, kaurakeksi 187g846kcal11.7g112.5g37.3g6.3g
Voi 37g271kcal0.4g0.1g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g5770kcal95.2g704.6g292g22.8g
Valittu annoskoko1080g2885kcal47.6g352.3g146g11.4g
Annoskoko puolitettuna540g1442kcal23.8g176.2g73g5.7g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891