Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 165g229kcal20.6g0.5g16.2g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g23g88kcal0g22g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 365g1252kcal37.2g255.5g4.4g12.8g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.4g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g6602kcal118.4g1005.6g222g37g
Valittu annoskoko1080g3301kcal59.2g502.8g111g18.5g
Annoskoko puolitettuna540g1651kcal29.6g251.4g55.5g9.3g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671