Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 671g508kcal12.5g103.5g1.3g6.7g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Kauralese 17g60kcal3g7.6g1.3g2.9g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g230kcal6.8g47g0.8g2.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)107g131kcal2.4g29.2g0.3g0.9g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Kananmuna, keitetty 74g105kcal9.2g0.2g7.6g0g
Maito, Kevyt67g31kcal2.1g3.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g2342kcal90.4g381.8g39.8g25.6g
Valittu annoskoko1080g1171kcal45.2g190.9g19.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna540g586kcal22.6g95.5g10g6.4g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429196