Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 84g593kcal0.6g0.3g66.8g0g
Sokeri85g346kcal0g85g0g0g
Kaurahiutale 107g400kcal15.5g60.9g7.8g10.7g
Kaurajauho 37g137kcal5.3g20.9g2.7g3.7g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 67g26kcal0.7g4g0.7g0.4g
Vanilla vaniljakastike gogreen267g561kcal1.3g56.1g37.4g1.3g
Banaani, kuorittu 234g203kcal2.5g42.8g0.9g4.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 200g149kcal1.5g31g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g4828kcal54.8g602g234.2g45g
Valittu annoskoko1080g2414kcal27.4g301g117.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna540g1207kcal13.7g150.5g58.6g11.3g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343