Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g2224g8894kcal533.6g33.4g733.7g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g556g2157kcal183.4g0g157.9g0g
Ricotta, Castelli2779g4725kcal361.3g69.5g333.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1668g2668kcal45g45g250.1g0g
Kananmuna kuoreton 1834g2617kcal229.3g5.5g188g0g
Voi 556g4032kcal6.6g2.2g451.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 361g1240kcal36.8g252.9g4.3g12.6g
Mustapippuri 22g62kcal2.4g8.5g0.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g52789kcal2796.8g834g4240.2g37g
Valittu annoskoko10000g26394kcal1398.4g417g2120.1g18.5g
Annoskoko puolitettuna5000g13197kcal699.2g208.5g1060.1g9.3g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194