Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g631g177kcal6.9g30.3g2.5g18.9g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g263g499kcal39.4g0g39.4g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g110g66kcal1.1g4.9g4.4g0.7g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g70g53kcal12.6g0.4g0.7g0g
Auringonkukkaöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2163g1743kcal120g71.2g111.6g39.2g
Valittu annoskoko1082g871kcal60g35.6g55.8g19.6g
Annoskoko puolitettuna541g436kcal30g17.8g27.9g9.8g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789