Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 409g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 228g75kcal1.4g12.7g0.5g5.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 70g53kcal1.3g10.8g0.1g0.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 234g90kcal0.4g19.1g0.2g3.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g15g25kcal2.6g3.2g0.2g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)117g187kcal3.2g3.2g17.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g5.8g22kcal0.1g4.9g0.2g0g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2163g904kcal18g107.8g37.4g20.2g
Valittu annoskoko1082g452kcal9g53.9g18.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna541g226kcal4.5g27g9.4g5.1g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548