Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka263g657kcal28.9g42g42g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g210g298kcal26.3g0.6g21.6g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Etikkapunajuuri 88g31kcal0.9g5.9g0.2g1.6g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g210g694kcal4.2g5.3g73.6g0g
Ranskankerma, Milbona175g510kcal4g5.3g52.5g0g
Tilli, tuore 13g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Sinappi 28g37kcal1.2g4g1.7g0.5g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2163g4565kcal134.2g148.8g383.8g7.8g
Valittu annoskoko1082g2282kcal67.1g74.4g191.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna541g1141kcal33.6g37.2g96g2g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388