Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai200g740kcal10g64g50g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl6.8g59kcal0g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Juustoraaste Arla Magre 17%50g140kcal14.5g1.2g8.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2164g2945kcal151.8g171.6g184g22.4g
Valittu annoskoko1082g1473kcal75.9g85.8g92g11.2g
Annoskoko puolitettuna541g736kcal38g42.9g46g5.6g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249