Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen83g28kcal2.8g4.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio83g117kcal2.3g5.4g10g0g
Kirjolohifilee 209g345kcal34.9g0g22.9g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tomaattisose tomaattipyree 29g22kcal1.3g3.8g0.1g0.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g19g12kcal1.4g1.7g0.1g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g25g4kcal0.2g0.8g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 42g73kcal7.3g0g4.8g0g
Tilli, tuore 8.3g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2165g1378kcal105.8g68.4g76.4g5.6g
Valittu annoskoko1082g689kcal52.9g34.2g38.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna541g345kcal26.5g17.1g19.1g1.4g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890