Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)375g113kcal3.7g22.5g0.7g3.7g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light75g135kcal6.3g2.8g11.2g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2166g1006kcal31.8g109.4g48.4g12.2g
Valittu annoskoko1083g503kcal15.9g54.7g24.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna542g251kcal8g27.4g12.1g3.1g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5.1g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323