Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 165g567kcal16.8g115.7g2g5.8g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt501g230kcal16g24g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä25g170kcal0.3g0.3g18.8g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g240g202kcal2.6g44g1g4.3g
Ruokosokeri40g163kcal0g40g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2168g2981kcal99g448.6g81.2g20.2g
Valittu annoskoko1084g1490kcal49.5g224.3g40.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna542g745kcal24.8g112.2g20.3g5.1g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826