Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g88g639kcal0.9g0.9g70g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Kaurahiutale 70g262kcal10.1g39.9g5.1g7g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Raparperi 201g68kcal1.4g11.1g0.2g2.8g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g219g89kcal1.1g16.2g1.3g4.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g48g68kcal6g0.1g5g0g
Sokeri 35g142kcal0g35g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g175g140kcal4.5g7g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2168g4396kcal84.2g542g196.8g36g
Valittu annoskoko1084g2198kcal42.1g271g98.4g18g
Annoskoko puolitettuna542g1099kcal21.1g135.5g49.2g9g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000