Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl450g1530kcal9g13.5g157.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g150g375kcal21g5.1g30g0g
Välipalakeksi, digestive 135g577kcal8.7g79.7g24.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2169g7366kcal98g730.2g441.2g9g
Valittu annoskoko1085g3683kcal49g365.1g220.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna542g1842kcal24.5g182.6g110.3g2.3g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912