Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g338g203kcal5.1g44g0.3g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha451g749kcal85.7g0g45.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 226g744kcal4.5g6.8g78.9g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2169g3536kcal192.4g108.8g260.2g9.2g
Valittu annoskoko1085g1768kcal96.2g54.4g130.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna542g884kcal48.1g27.2g65.1g2.3g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793