Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1525g5232kcal155.4g1067.5g18.3g53.4g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt4621g2126kcal147.9g221.8g69.3g0g
Kananmuna kuoreton 1017g1450kcal127.1g3g104.2g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä231g1571kcal2.3g2.3g173.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2218g1863kcal24.4g405.9g8.9g39.9g
Ruokosokeri370g1507kcal0g369.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27499kcal914.2g4139.6g748g186.6g
Valittu annoskoko10000g13750kcal457.1g2069.8g374g93.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6875kcal228.6g1034.9g187g46.7g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826