Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3690g2214kcal55.4g479.7g3.7g33.2g
Sipuli (kuorittu)886g239kcal11.5g42.5g1.8g15.1g
Naudanpaisti 2952g3276kcal639.1g0g76.8g0g
Kasvisliemikuutio 81g247kcal7.7g11g19.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 2214g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 103g914kcal0g0g103.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g37g63kcal3g11.8g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g37g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13907kcal1433.4g1090.8g410.8g99.2g
Valittu annoskoko10000g6954kcal716.7g545.4g205.4g49.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3477kcal358.4g272.7g102.7g24.8g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393