Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss2768g775kcal36g135.6g8.3g83g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%2214g2435kcal59.8g59.8g221.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto738g2066kcal140.2g0g162.4g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)1845g6181kcal223.2g1212.2g42.4g129.2g
Tonnikala vedessä 2214g2312kcal496.8g0g33.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 221g1958kcal0g0g221.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31455kcal1912g2815.2g1378.2g424.4g
Valittu annoskoko10000g15728kcal956g1407.6g689.1g212.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7864kcal478g703.8g344.6g106.1g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81047