Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g179kcal0.2g0.2g19.7g0g
Siirappi, tumma25g79kcal0g18.2g0g0g
Sokeri 25g100kcal0g24.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Neilikka, annos 4g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai55g193kcal6.6g39.2g1.2g1.7g
Oivariini, 60 (100g)53g290kcal0.5g0.5g31.6g0g
Liivatelehti, gelatiini14g49kcal12g0g0g0g
Flora vispi 20%176g386kcal5.3g8.8g35.1g0g
Flora Vanilla 12%176g334kcal7.9g28.1g21.1g0g
Sokeri 60g242kcal0g59.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g42kcal0g10.4g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g211g569kcal16.9g25.3g42.1g0g
Puolukka 211g82kcal0.9g14.3g1.1g5.5g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g5125kcal102.8g460.8g305.6g14.4g
Valittu annoskoko1085g2563kcal51.4g230.4g152.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna543g1281kcal25.7g115.2g76.4g3.6g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137