Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 351g125kcal0.6g24.9g0.3g7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.6g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Margariini 60%, keskiarvo 132g700kcal0.4g0.5g78.9g0g
Kananmuna kuoreton 145g206kcal18.1g0.4g14.8g0g
Sokeri 149g605kcal0g148.8g0g0g
Maapähkinä 61g349kcal15.7g8.1g26.4g9.7g
Korppujauho 175g642kcal18.4g131.3g1.8g9.3g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g18g60kcal2.1g10.5g0.5g2.1g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 44g15kcal1.3g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g5452kcal114.4g664g245.6g56.2g
Valittu annoskoko1085g2726kcal57.2g332g122.8g28.1g
Annoskoko puolitettuna543g1363kcal28.6g166g61.4g14.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739