Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g350g84kcal6.3g10.5g1.7g6.6g
Sipulikuutiot rainbow350g35kcal5.2g5.2g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)35g221kcal0g0g24.5g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki350g525kcal3.5g21g45.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g1729kcal30g73.4g143.4g18g
Valittu annoskoko1085g865kcal15g36.7g71.7g9g
Annoskoko puolitettuna543g432kcal7.5g18.4g35.9g4.5g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888