Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 90g53kcal8.8g2.7g0.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl400g1472kcal116g0g112g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g160g960kcal33.6g10.6g86.4g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g30g10kcal0g0g0g24g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)45g115kcal7.5g15.3g2.7g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g6266kcal417.6g81.8g470.6g75.4g
Valittu annoskoko1085g3133kcal208.8g40.9g235.3g37.7g
Annoskoko puolitettuna543g1567kcal104.4g20.5g117.7g18.9g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488