Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Herkkusieni 210g33kcal4.4g0.6g0.7g3.2g
Paprika keltainen 84g25kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Parsakaali brokkoli 280g98kcal12.9g5.5g0.8g7g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g21g15kcal1.7g1.7g0.8g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g21g46kcal0g11.3g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g7g23kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee336g346kcal77.6g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g1233kcal197g55.6g15.8g26.8g
Valittu annoskoko1085g617kcal98.5g27.8g7.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna543g308kcal49.3g13.9g4g6.7g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369