Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g233g355kcal46.7g0g18.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g583g204kcal9.3g40.2g0.6g8.2g
Kesäkurpitsa zucchini 233g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Sipuli, paistettu 23g24kcal0.3g1.1g1.9g0.4g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g1274kcal117g98g44.4g20.8g
Valittu annoskoko1085g637kcal58.5g49g22.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna543g319kcal29.3g24.5g11.1g5.2g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009