Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala175g420kcal19.2g77g3.5g21g
Tonnikala vedessä 403g420kcal90.3g0g6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g263g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Polar 5% juusto175g298kcal54.2g0g8.7g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g70g77kcal12.6g1.4g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g2536kcal355.8g176.8g42.2g49.4g
Valittu annoskoko1085g1268kcal177.9g88.4g21.1g24.7g
Annoskoko puolitettuna543g634kcal89g44.2g10.6g12.4g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391