Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino117g397kcal26.8g61.8g4.3g7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 233g322kcal43.8g0g16.3g0g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g117g82kcal3.7g14g0.8g3.6g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 408g154kcal15.5g20.8g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 105g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g2236kcal205.4g203.8g63g24.8g
Valittu annoskoko1085g1118kcal102.7g101.9g31.5g12.4g
Annoskoko puolitettuna543g559kcal51.4g51g15.8g6.2g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381