Gluteeniton tiikerikakku

Voitele ja jauhota vuoka.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään (paitsi ei kaakaojauhetta).

Lisää taikinaan kuivat aineet, voi ja jogurtti.

Ota taikinasta kulhoon noin kolmasosa ja sekoita siihen kaakaojauhe.

Kaada vuoan pohjalle puolet vaaleasta taikinasta, lisää päälle tumma taikina ja loput vaaleasta taikinasta.

Pistele haarukalla taikinaa muutaman kerran, jotta taikinakerrokset menevät sekaisin.

Paista 175 C alatasolla noin 40-45 minuuttia.

Tarkista kypsyys esim.

hammastikulla.

Jos tikku tulee ulos kuivana, kakku on valmis.

Lähde: Arla ingman

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1286g9134kcal9.6g5.1g1028.7g0g
Sokeri 1822g7394kcal0g1819.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2332g2938kcal256.5g7g209.9g0g
Leivinjauhe 86g151kcal4.5g32.4g0g0.4g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3429g12002kcal120g2777.5g34.3g102.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g86g343kcal0g84.9g0g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 857g1055kcal34.1g36.9g86.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 103g381kcal19g11.3g22.3g31.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g66792kcal887.4g9550g2762.8g269.2g
Valittu annoskoko10000g33396kcal443.7g4775g1381.4g134.6g
Annoskoko puolitettuna5000g16698kcal221.9g2387.5g690.7g67.3g
Arvot/100g100g334kcal4.4g47.7g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420822