Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g188g206kcal31.9g1.9g7.5g1.3g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g225g484kcal40.5g4.5g36g0.5g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g375g319kcal3.8g16.9g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2175g3346kcal257.4g46.6g241.6g3.6g
Valittu annoskoko1088g1673kcal128.7g23.3g120.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna544g837kcal64.4g11.7g60.4g0.9g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206