Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g494g593kcal74.1g34.6g14.8g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g240g159kcal36g0g1.7g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g267g427kcal5.6g10.1g40g0g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Oivariini, 60 (100g)20g110kcal0.2g0.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g2618kcal233.4g96.2g137.2g2.2g
Valittu annoskoko1088g1309kcal116.7g48.1g68.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna544g654kcal58.4g24.1g34.3g0.6g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424179