Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 78g288kcal14.4g8.6g16.9g23.7g
Sokeri 607g2462kcal0g606g0g0g
Siirappi 52g157kcal0.1g38.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 260g857kcal5.2g7.8g90.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 73g516kcal0.5g0.3g58.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g78kcal0g19.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g8715kcal40.4g1361g331.6g47.4g
Valittu annoskoko1088g4357kcal20.2g680.5g165.8g23.7g
Annoskoko puolitettuna544g2179kcal10.1g340.3g82.9g11.9g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297