Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)317g254kcal10.8g38.1g6.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 317g145kcal9.5g15.2g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 210g299kcal26.2g0.6g21.5g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala190g609kcal28.6g112.4g5g19g
Ruokasuola jodioitu 8.9g0.2kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g38g282kcal0g0g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g3200kcal151g337.4g137.6g38g
Valittu annoskoko1088g1600kcal75.5g168.7g68.8g19g
Annoskoko puolitettuna544g800kcal37.8g84.4g34.4g9.5g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979