Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 668g540kcal10.5g112.3g0.3g20g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl134g114kcal1.9g5.9g9.3g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.3g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g1359kcal27.4g245.6g19.4g42.4g
Valittu annoskoko1088g679kcal13.7g122.8g9.7g21.2g
Annoskoko puolitettuna544g340kcal6.9g61.4g4.9g10.6g
Arvot/100g100g62kcal1.3g11.3g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920