Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 490g228kcal2.4g41.1g1g9.3g
Raparperi 350g118kcal2.4g19.2g0.3g4.9g
Sokeri 60g241kcal0g59.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.6g22kcal0g5.4g0g0.1g
Kaurahiutale 56g210kcal8.1g31.9g4.1g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.8g0.5g1.6g
Sokeri 25g102kcal0g25.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.5g11kcal0.4g2.1g0.2g1g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)53g378kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2177g2932kcal35.8g432.2g96.2g45g
Valittu annoskoko1089g1466kcal17.9g216.1g48.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna544g733kcal9g108.1g24.1g11.3g
Arvot/100g100g135kcal1.6g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191