Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaatti 35g8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 280g98kcal12.9g5.5g0.8g7g
Kasvisliemikuutio 7.7g24kcal0.7g1g1.8g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas35g98kcal6.7g0g7.7g0g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2177g541kcal42.4g19.2g27.8g16.2g
Valittu annoskoko1089g271kcal21.2g9.6g13.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna544g135kcal10.6g4.8g7g4.1g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264