Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl140g476kcal19.6g78.5g9.4g15.4g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)525g210kcal19.4g34.1g0.5g0g
Mustikka metsä- 2.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Pellavansiemenöljy53g473kcal0g0g52.5g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl18g112kcal2.5g0.6g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2177g2545kcal83g226.8g146.8g31g
Valittu annoskoko1088g1273kcal41.5g113.4g73.4g15.5g
Annoskoko puolitettuna544g636kcal20.8g56.7g36.7g7.8g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111