Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 350g427kcal74.5g0g14g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g101g15kcal1.9g1.7g0.1g0g
Paprika punainen 66g19kcal0.6g3g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)197g79kcal4.1g13.4g0.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.8g23kcal1.1g1.1g1.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g26g237kcal0g0g26.3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 315g432kcal7.7g95.4g0.9g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2177g2475kcal180.4g231.6g88g9g
Valittu annoskoko1089g1237kcal90.2g115.8g44g4.5g
Annoskoko puolitettuna544g619kcal45.1g57.9g22g2.3g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853