Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore919g248kcal11.9g44.1g1.8g15.6g
Valkosipuli 184g199kcal14.5g30g1.1g3.9g
Voi, 1 tl, 5 g92g671kcal0.9g0.9g73.5g0g
Hunaja 276g911kcal1.4g222.8g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g919g101kcal7.4g14.7g0.9g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g257g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 919g2089kcal128.7g15.6g165.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3217g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 3217g4912kcal620.9g0g270.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18289kcal1572.2g657.2g1027.8g39.2g
Valittu annoskoko10000g9145kcal786.1g328.6g513.9g19.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4572kcal393.1g164.3g257g9.8g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258