Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 6135g4966kcal96.3g1032.5g3.1g184g
Sipuli (kuorittu)675g182kcal8.8g32.4g1.3g11.5g
Vesi, vesijohtovesi 1841g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1227g1043kcal17.2g54g85.9g0g
Suola, annos 3g92g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g31g52kcal2.5g9.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12486kcal249.6g2257.4g181g391g
Valittu annoskoko10000g6243kcal124.8g1128.7g90.5g195.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3121kcal62.4g564.4g45.3g97.8g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920