Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 61g537kcal0g0g60.7g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 900g320kcal1.4g64g0.8g18g
Kaurahiutale 72g270kcal10.4g41.1g5.3g7.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.8g4.7kcal0.1g1.4g0.1g1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 45g136kcal0g33.4g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2178g2607kcal23.8g297.8g133.8g52.4g
Valittu annoskoko1089g1304kcal11.9g148.9g66.9g26.2g
Annoskoko puolitettuna545g652kcal6g74.5g33.5g13.1g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918