Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.2g17kcal1.2g0.3g1.2g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g563g630kcal123.7g7.9g11.2g2.8g
Kevytkerma113g135kcal3.6g5.1g11.3g0g
Ruokakerma Valio 5%113g68kcal1.4g3.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)8.4g61kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2178g2083kcal267.4g85g72.8g8.2g
Valittu annoskoko1089g1041kcal133.7g42.5g36.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna545g521kcal66.9g21.3g18.2g2.1g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790