Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke1248g1248kcal224.7g0g37.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2937g2236kcal55.2g455.2g5.9g29.4g
Sipuli 294g89kcal3.7g14.1g0.6g5g
Vesi, vesijohtovesi 3671g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 15g45kcal1.5g5g2.1g0.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1836g1101kcal18.4g82.6g73.4g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9438kcal607g1113.8g238.8g91.2g
Valittu annoskoko10000g4719kcal303.5g556.9g119.4g45.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2360kcal151.8g278.5g59.7g22.8g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736