Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 59g73kcal12.3g0g2.6g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml3.8g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g28g15kcal0.9g1.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g241kcal27.4g6.8g11.4g0.6g
Valittu annoskoko109g120kcal13.7g3.4g5.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna55g60kcal6.9g1.7g2.9g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.6g3.1g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414