Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g50g83kcal10g0g5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g38g9kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo2.5g18kcal0g0g2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)13g21kcal0.4g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g264kcal22.4g3.8g18.2g1.6g
Valittu annoskoko109g132kcal11.2g1.9g9.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g66kcal5.6g1g4.6g0.4g
Arvot/100g100g121kcal10.3g1.7g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461