Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herne 10g6.9kcal0.5g0.9g0g0.3g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g20g15kcal0.8g2.5g0.2g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g55kcal3g8.4g0.4g1.6g
Valittu annoskoko109g28kcal1.5g4.2g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g14kcal0.8g2.1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436