Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 34g26kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Tomaatti 11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g4.3g6.9kcal0.3g0.2g0.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g17g10kcal0.5g1.1g0.3g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa22g29kcal4g0.3g1.2g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g173kcal11.2g15g7g1.2g
Valittu annoskoko109g87kcal5.6g7.5g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna55g43kcal2.8g3.8g1.8g0.3g
Arvot/100g100g80kcal5.1g6.9g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634