Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 50g14kcal0.6g2g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g31g41kcal6.6g0g1.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g126kcal15.2g7.2g2.8g2.8g
Valittu annoskoko109g63kcal7.6g3.6g1.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna55g32kcal3.8g1.8g0.7g0.7g
Arvot/100g100g58kcal7g3.3g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589