Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa35g6kcal0.1g0.9g0.2g0.2g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Paprika keltainen 7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti 18g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.5g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g93kcal1.8g5.8g6.4g2g
Valittu annoskoko109g46kcal0.9g2.9g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna55g23kcal0.5g1.5g1.6g0.5g
Arvot/100g100g43kcal0.8g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665