Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g38g56kcal7.1g0g3.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka6.6g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka2.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g182kcal15.6g7.2g10.8g0.8g
Valittu annoskoko109g91kcal7.8g3.6g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g46kcal3.9g1.8g2.7g0.2g
Arvot/100g100g84kcal7.1g3.3g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357026