Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)29g48kcal4g0.2g3.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.6g0g0.2g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g5.5g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g6.8g8.2kcal0.2g0.2g0.7g0g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g153kcal9.6g9.4g8.8g0.4g
Valittu annoskoko109g76kcal4.8g4.7g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna55g38kcal2.4g2.4g2.2g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326